DutchEnglishFrenchGerman
DutchEnglishFrenchGerman
Prive Trainingen
De jeugd heeft de toekomst! EN KWALITEIT HEERST!
Bij Soccerchampions kunnen spelers terecht voor specifieke doelstellingen. De wensen en behoeften van de speler staan hierbij centraal. Wij geven hierbij extra aandacht op het verbeteren van de techniek, snelheid, conditie, kracht en het pasen en trappen. Alle belangrijke aspecten worden meegenomen voor een op maat gemaakte privétraining.

Deze trainingen kunnen bijvoorbeeld geschikt zijn voor spelers die het niet fijn vinden om in groepsverband te trainen. Dit kan onder andere te maken hebben met concentratiegebrek tijdens groepstrainingen. 

Onze privé trainingen kenmerken zich dan ook door persoonlijke aandacht, een plan op maat en een personal coach. Hiermee krijg je een betere en snellere ontwikkeling, wordt je uitgedaagd door afwisselende trainingen en gaan we voor een uiterste prestatie. Tot slot streven wij er naar om middels onze flexibele werktijden zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van de speler, dus wacht niet te lang, wordt fit na de zomerstop of winterstop en bereid je voor om naar een profclub te gaan. 

Naast het voetbaltechische aspect gaan we ook in op jou als persoon. Hoe ontwikkel je jezelf, hoe ga je om met voeding, hoe train je naast het voetbal nog, hoe reflecteer je op jezelf? Met deze vragen leren we jou namelijk betere kennen als persoon! 

De prijzen voor junior basisteue is 48,- en voor senior 55,- ook hebben wij voor beide junior en senior trainingspakken vanaf 70,-
Schrijf je in voor privetrainingen!
ONS PRIVE TRAININGEN AANBOD:
Keeperstraining
Hand-oog coördinatie 
Voet-oog coördinatie
Techniek
Recoverytraining
Conditie trainingen
1 vs 1
Explosiviteit
Kracht trainingen
Naar Soccerchampions kleding webshop!
Meld je direct aan voor onze Prive trainingen!
privetraining formulier
DutchEnglishFrenchGerman
Soccer Champions
Postadres:
Normandiëstraat 5
6137 JK Sittard

KVK: 77576012
BTW: NL861052043B1
IBAN: NL84INGB0007315606
Neem contact op!
Voetbalschool
+31 6 23 19 05 63 
Amin
+31 6 48 89 22 91

Vacatures
Locaties
Geleen Zuid
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen

DVO Sittard
Doc. A.F. Philipsstraat 101
6136 XX Sittard


Locaties
VV Sittard
Bradleystraat 21
6135 CV Sittard

R.K.S.V. de Ster
Sportcomplex 't Hetjen
Heisteeg 98
6171 NL Stein
Volg ons
© 2024 SoccerChampions  | Algemene Voorwaarden                                        Ontwerp & Realisatie ISL Marketing & MDesign Web & Graphic Studio