DutchEnglishFrenchGerman
DutchEnglishFrenchGerman
Over Soccer champions
TRAINEN ALS EEN ECHTE KAMPIOEN, DOE JE BIJ ONS!
Wij willen spelenderwijs ervoor zorgen dat onze kampioenen zich optimaal kunnen ontwikkelen op zowel cognitief als motorisch vlak. Door onze unieke manier van trainen, krijgt elk kind de kans om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te behalen! Ook vinden wij het belangrijk dat onze kampioenen zich respectvol gedragen tegenover trainers en begeleiders. Door hier tijdens onze activiteiten aandacht aan te besteden, ontwikkelen de kampioenen zich ook op sociaal vlak.

Onze unieke methode
Wij zijn gespecialiseerd in het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Dit doen we onder meer door ons te richten op de volgende punten: 

C: Coördinatie 
L: Lenigheid 
U: Uithoudingsvermogen 
K: Kracht 
S: Snelheid

Word actief en train met ons mee als een echte kampioen!

Amin Elaji

Amin Elalji is 28 jaar oud en op het Cios college afgerond met de verdieping bewegingsagogie.

"Momenteel ben ik werkzaam als sportinstructeur bij sportlandgoed de Haamen. Hier verzorg ik onder andere sportlessen aan kinderen en ouderen, zwemlessen en activiteiten voor mensen met een beperking. Als jeugdspeler ben ik gestart bij FC Geleen Zuid. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij KNVB-district. Vervolgens ben ik drie jaar actief geweest als voetballer bij Roda Jc Kerkrade. Op dit moment speel ik bij R.K.S.V. Groene Ster. Ook ben ik actief als zaalvoetballer bij K.K. Malle-Beerse in de eredivisie België. Tevens ben ik actief als techniek trainer bij Roda JC onderbouw."

Sven Swakhoven

Sven Swakhoven 26 jaar oud. Opleiding trainer/coach het Johan Cruyff College in Roosendaal. 

Gespecialiseerd als voetbaltrainer (UEFA C en UEFA B) en fitnesstrainer (Fitvak A en Fitvak B). "Momenteel studeer ik Commerciële economie op hogeschool Zuyd. Als keeper heb ik twee jaar bij de KNVB mogen spelen. Daarnaast heb ik op mijn zestiende ervaring mogen opdoen in het eerste elftal van OVCS. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar SV Meerssen U19. Daarna ben ik actief geweest bij een aantal eerste elftallen. Momenteel speel ik bij R.K.S.V Minor. Tevens ben ik momenteel trainer van Fortuna Sittard U11"
DutchEnglishFrenchGerman
Soccer Champions
Postadres:
Normandiëstraat 5
6137 JK Sittard

KVK: 77576012
BTW: NL861052043B1
IBAN: NL84INGB0007315606
Neem contact op!
Voetbalschool
+31 6 23 19 05 63 
Amin
+31 6 48 89 22 91

Vacatures
Locaties
Geleen Zuid
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP Geleen

DVO Sittard
Doc. A.F. Philipsstraat 101
6136 XX Sittard


Locaties
VV Sittard
Bradleystraat 21
6135 CV Sittard

R.K.S.V. de Ster
Sportcomplex 't Hetjen
Heisteeg 98
6171 NL Stein
Volg ons
© 2024 SoccerChampions  | Algemene Voorwaarden                                        Ontwerp & Realisatie ISL Marketing & MDesign Web & Graphic Studio