Sponsoren

LIWI FOTO is de gespecialiseerde en gepassioneerde portretfotografe met oog voor een exclusief eindresultaat. Ze vindt het belangrijk dat de pose en de belichting passen bij degene die ze op de foto zet. Om die reden is elke fotoshoot anders en is ieder portret natuurlijk en exclusief voor degene die voor de camera staat

Otje barber is alles behalve een standaard barber
Je kan bij mij terecht voor je baard/een frisse opscheer en nog veel meer! De zaak ligt aan huis en is uitgerust met alle voorzieningen om je van een frisse coupe te voorzien.

Sportshop Kicks is een sport speciaal zaak gevestigd nabij de markt in Beek. Wij zijn met name gespecialiseerd in voetbal, handbal en aerobics. Bij ons tref je schoenen, kleding en accessoires van alle gangbare merken aan. Ook vind je bij ons een grote collectie replica kleding van profclubs

Moonen Movies is een veelgevraagde partner voor het maken van voetbalproducties voor amateurclubs door heel Nederland. Ook individuele spelers kunnen terecht bij Moonen Movies voor het maken van een spelersportret.

CLIMAX Media is een marketing- en reclamebureau dat werkt aan jouw bedrijfsidentiteit. Wij zorgen voor een creatieve uitwerking van jouw ideeën.