Over ons

Missie

Trainen als een kampioen
Doe je bij ons!

 

Wij willen spelenderwijs ervoor zorgen dat onze kampioenen zich optimaal kunnen ontwikkelen op zowel cognitief als motorisch vlak. Door onze unieke manier van trainen, krijgt elk kind de kans om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te behalen!

Ook vinden wij het belangrijk dat onze kampioenen zich respectvol gedragen tegenover trainers en begeleiders. Door hier tijdens onze activiteiten aandacht aan te besteden, ontwikkelen de kampioenen zich ook op sociaal vlak.

Ervaren

Wij als trainers zijn gemotiveerd om onze kennis en ervaring te delen met onze kampioenen.

Professioneel

Wij bieden een aanbod op maat door middel van gestructureerde trainingen met daarin de methodische stappen verwerkt.

Gediplomeerd

Wij als trainers hebben de juiste diplomatie op het gebied van trainer/coach, pedagogiek en fitness.

 

Over Amin:

Mijn naam is Amin Elalji. Ik ben 27 jaar oud en kom uit Geleen. Ik heb het Cios college afgerond met de verdieping bewegingsagogie. Momenteel ben ik werkzaam als sportinstructeur bij sportlandgoed de Haamen. Hier verzorg ik onder andere sportlessen aan kinderen en ouderen, zwemlessen en activiteiten voor mensen met een beperking.

Sportieve carrière  

Als jeugdspeler ben ik gestart bij FC Geleen Zuid. Daarnaast heb ik veel ervaring  opgedaan bij KNVB-district. Vervolgens ben ik drie jaar actief geweest als voetballer bij Roda Jc Kerkrade. Op dit moment speel ik bij R.K.S.V. Groene Ster. Ook ben ik actief als zaalvoetballer bij K.K. Malle-Beerse in de eredivisie België.

 

 


Trainers achtergrond Amin:

Ik heb twee jaar training gegeven bij FC Geleen Zuid. Hier richtte ik mij op de C, B en A jeugd. Vervolgens ben ik actief geweest in het persoonlijk begeleiden van spelers. Hier keek ik voornamelijk naar de persoonlijke doelstellingen van de spelers. In de zaal ben ik trainer geweest in de topklasse van de zaalvoetbalclub SGB.

Ik kijk er naar uit om jonge spelers te trainen. Mijn ambitie is om mijn ervaring te delen en hiermee een persoonlijke ontwikkeling van het kind te realiseren

Sven-Swakhoven-soccerchampions


Over Sven:

Mijn naam is Sven Swakhoven en ik ben 24 jaar oud. Ik heb de opleiding trainer/coach afgerond op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Hier heb ik mij gespecialiseerd als voetbaltrainer (UEFA C en UEFA B) en fitnesstrainer (Fitvak A en Fitvak B). Momenteel ben ik werkzaam bij MIK kinderopvang waar ik naschoolse opvang verzorg.

 Sportieve carrière 

Als keeper heb ik twee jaar bij de KNVB mogen spelen. Daarnaast heb ik op mijn zestiende ervaring mogen opdoen in het eerste elftal van OVCS. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar SV Meerssen U19. Daarna ben ik actief geweest bij een aantal eerste elftallen. De meest recente clubs zijn EHC Hoensbroek en KFC Diest. Naast veldvoetbal ben ik ook actief geweest in de zaal. Hier heb ik gespeeld bij de KNVB district en een jaar voor het Nederlands elftal onder 19. Ook ben ik een vijftal seizoenen actief geweest in de topklasse.

 Trainers achtergrond Sven:

Mijn ervaring in de trainingswereld is getart bij BSC Roosendaal U9. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om bij Fortuna Sittard aan de slag te gaan. Daar heb ik stage mogen lopen bij Robert van der Weert voor mijn TCIII(Trainersdiploma). Na dat jaar ben ik twee jaar aan de slag geweest bij Fortuna Sittard U12. In mijn laatste jaar, in 2018, heb ik actief mogen zijn als assistent-trainer van Paul Janssen bij Fortuna Sittard U19 voor mijn TCII (Trainersdiploma). Buiten het voetbalseizoen verzorgde ik trainingen bij voetbalkampen.

Onze unieke methode

Wij zijn gespecialiseerd in het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Dit doen we onder meer door ons te richten op de volgende punten:

C: Coördinatie
L: Lenigheid
U: Uithoudingsvermogen
K: Kracht
S: Snelheid

Word actief en train met ons mee als een echte kampioen!

Wij werken o.a. samen met:

Benieuwd naar een training?
Kom dan kijken!